Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πακιστανοί βοηθούν τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας που παλεύουν με τις λάσπες [εικόνες]

Τη βοήθειά τους στους κατοίκους της Μάνδρας που τις τελευταίες ημέρες δίνουν τη δική τους μάχη επιβίωσης προσέφεραν μέλη της πακιστανικής κοινότητας Ελλάδος. 
Η Πακιστανική Κοινότητα, που από την Παρασκευή ζήτησε από τα μέλη της να βοηθήσουν τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας. Στο κάλεσμά της  εξέφραζε τα συλληπητήριά της «στις οικογένειες των αδικοχαμένων ανθρώπων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Μάνδρα», σημειώνοντας ότι «ήδη μέλη της Πακιστανικής κοινότητας άρχισαν να βοηθάνε τους κατοίκους στη Μάνδρα που έχουν πληγεί».

«Καλούμε όλα τα μέλη μας και όλους τους μετανάστες εργαζόμενους να βοηθήσουμε όλοι μαζί με κάθε μέσο τους πλημμυροπαθείς. Να στηρίξουμε τις εργασίες αποκατάστασης των συνεργείων του Δήμου Μάνδρας. Να στηρίξουμε τους κατοίκους να ξαναφτιάξουν όσο είναι δυνατόν πιο γρήγορα τα σπίτια τους», κατέληγε το κάλεσμα προς τους πακιστανούς μετανάστες που ζουν στη χώρα μας. 


Πηγή:  iefimerida.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εορταστικό ωράριο στα καταστήματα από τις 15 Δεκεμβρίου -Ανοιχτά τρεις Κυριακές

Από τις 15 Δεκεμβρίου αρχίζει το εορταστικό ωράριο στα εμπορικά καταστήματα τα οποία θα παραμείνουν ανοιχτά και τις τρεις τελευταίες Κυριακές του μήνα. Το εορταστικό ωράριο για την περίοδο των Χριστουγέννων θα είναι συνεχές και σύμφωνα με την πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας θα έχει ως εξής:

Ανεργία: Ας ζαλιστούμε λίγο με τα νούμερα Τσίπρα

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη Ως γνωστόν εδώ και μήνες μας ζαλίζουν το κεφάλι με την μείωση της ανεργίας. Τσίπρας και λοιποί το έχουν κάνει σημαία – αποφεύγοντας, βέβαια, να αναφερθούν στην τεράστια αύξηση της ελαστικής εργασίας με τα τρίωρα και τα τετράωρα και τα 200 και 300 ευρώ τον μήνα, καθώς και στην μαζική μετανάστευση νέων στο εξωτερικό που συνεχίζεται ακάθεκτη.

5.000 & 8.000 ευρώ οι έξτρα αποζημιώσεις στους πληγέντες από την κακοκαιρία -Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Πολιτικό αντιπερισπασμό με υψηλή πρόσθετη αποζημίωση πέραν της πρόνοιας του νόμου για τις θεομηνίας επιχειρεί ο Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν από τη συζήγηση για το μέρισμα στη Βουλή και την αντιπαράθεση για τη ΝΔ.  Ειδικότερα  νωρίς το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έσπευσε να ανακοινώσει εν είδη διαγγέλματος έκτακτη επιδότηση 5.000 ευρώ σε κάθε πληγείσα οικογένεια και 8.000 ευρώ σε κάθε πληγείσα επιχείρηση από τη φονική θεομηνία στη Μάνδρα, αλλά και στις υπόλοιπες περιχόες της Ελλάδας που επλήγησαν από την κακοκαιρία. Παράλληλα, ανακοίνωσε ακαι ρυθμίσεις για τις οφειλές στο δημόσιο.