Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΗΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ... ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

Ήταν από τις αμήχανες στιγμές στην ψηφοφορία της οδού Ανδρόγεω, σήμερα το πρωί, με την άφιξη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος ως γνωστόν επέλεξε Κρήτη για να ψηφίσει.

Αφού 
έβγαλε τις απαραίτητες selfie με τους παλιούς ψηφοφόρους αλλά και αρκετούς φίλους του, που βρέθηκαν εκείνη την ώρα για να τον υποδεχτούν, έφτασε ενώπιον της εφορευτικής επιτροπής.

Έδωσε την ταυτότητα του και η νεαρή κοπέλα αφού τον τσέκαρε στο tablet, είπε το αμίμητο: «Και το όνομα του πατέρα σας;»!

Φυσικά ακολούθησε μεγάλο σούσουρο από τους δημοσιογράφους και όσους κατέγραφαν τη στιγμή!

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ψύχραιμος, δεν το σχολίασε και απλώς απάντησε «Ανδρέας». Πήρε το ψηφοδέλτιο και κατευθύνθηκε στην κάλπη… 

Μετά την κάλπη… στο ρακοκάζανο

Αφού ψήφισε, ο Γιώργος Παπανδρέου, συνδύασε… το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Φεύγοντας από το εκλογικό κέντρο στην Ανδρόγεω, ξεκίνησε για τον Τσούτσουρα όπου θα παρευρεθεί σε ένα… ρακοκάζανο.

Πηγή: CretaPostCretaLive

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εορταστικό ωράριο στα καταστήματα από τις 15 Δεκεμβρίου -Ανοιχτά τρεις Κυριακές

Από τις 15 Δεκεμβρίου αρχίζει το εορταστικό ωράριο στα εμπορικά καταστήματα τα οποία θα παραμείνουν ανοιχτά και τις τρεις τελευταίες Κυριακές του μήνα. Το εορταστικό ωράριο για την περίοδο των Χριστουγέννων θα είναι συνεχές και σύμφωνα με την πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας θα έχει ως εξής:

Ανεργία: Ας ζαλιστούμε λίγο με τα νούμερα Τσίπρα

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη Ως γνωστόν εδώ και μήνες μας ζαλίζουν το κεφάλι με την μείωση της ανεργίας. Τσίπρας και λοιποί το έχουν κάνει σημαία – αποφεύγοντας, βέβαια, να αναφερθούν στην τεράστια αύξηση της ελαστικής εργασίας με τα τρίωρα και τα τετράωρα και τα 200 και 300 ευρώ τον μήνα, καθώς και στην μαζική μετανάστευση νέων στο εξωτερικό που συνεχίζεται ακάθεκτη.

Ο γάμος της βασίλισσας Ελισάβετ με τον Ελληνα πρίγκιπα Φίλιππο -70 χρόνια μαζί, γεμάτα απιστίες [εικόνες]

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β' και ο πρίγκιπας Φίλιππος έκλεισαν τη Δευτέρα 70 χρόνια γάμου και γίνονται το πρώτο ζευγάρι που βασιλεύει στη Βρετανία γιορτάζοντας την επέτειο αυτή. Τα 70 χρόνια έγγαμου βίου είναι ένα ακόμη ρεκόρ για τη βασίλισσα, τη μακροβιότερη των μοναρχών παγκοσμίως. Η Ελισάβετ ανήλθε στον θρόνο το 1952, σε ηλικία 25 ετών, και φέτος γιόρτασε το ζαφειρένιο ιωβηλαίο της (65 χρόνια βασιλείας).