Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΦΑΡΣΑ ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ...ΤΕΛΟΣ

ΦΑΡΣΑ ΣΕ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ:




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εορταστικό ωράριο στα καταστήματα από τις 15 Δεκεμβρίου -Ανοιχτά τρεις Κυριακές

Από τις 15 Δεκεμβρίου αρχίζει το εορταστικό ωράριο στα εμπορικά καταστήματα τα οποία θα παραμείνουν ανοιχτά και τις τρεις τελευταίες Κυριακές του μήνα. Το εορταστικό ωράριο για την περίοδο των Χριστουγέννων θα είναι συνεχές και σύμφωνα με την πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας θα έχει ως εξής:

Ανεργία: Ας ζαλιστούμε λίγο με τα νούμερα Τσίπρα

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη Ως γνωστόν εδώ και μήνες μας ζαλίζουν το κεφάλι με την μείωση της ανεργίας. Τσίπρας και λοιποί το έχουν κάνει σημαία – αποφεύγοντας, βέβαια, να αναφερθούν στην τεράστια αύξηση της ελαστικής εργασίας με τα τρίωρα και τα τετράωρα και τα 200 και 300 ευρώ τον μήνα, καθώς και στην μαζική μετανάστευση νέων στο εξωτερικό που συνεχίζεται ακάθεκτη.

5.000 & 8.000 ευρώ οι έξτρα αποζημιώσεις στους πληγέντες από την κακοκαιρία -Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Πολιτικό αντιπερισπασμό με υψηλή πρόσθετη αποζημίωση πέραν της πρόνοιας του νόμου για τις θεομηνίας επιχειρεί ο Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν από τη συζήγηση για το μέρισμα στη Βουλή και την αντιπαράθεση για τη ΝΔ.  Ειδικότερα  νωρίς το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έσπευσε να ανακοινώσει εν είδη διαγγέλματος έκτακτη επιδότηση 5.000 ευρώ σε κάθε πληγείσα οικογένεια και 8.000 ευρώ σε κάθε πληγείσα επιχείρηση από τη φονική θεομηνία στη Μάνδρα, αλλά και στις υπόλοιπες περιχόες της Ελλάδας που επλήγησαν από την κακοκαιρία. Παράλληλα, ανακοίνωσε ακαι ρυθμίσεις για τις οφειλές στο δημόσιο.